Круглий стіл “Ринок землі: обліково-аналітичний та економіко-правовий аспекти”

Круглий стіл “Ринок землі: обліково-аналітичний та економіко-правовий аспекти”

27 листопада з ініціативи кафедри обліку і оподаткування та відділу наукової, інноваційної та міжнародної діяльності в Подільському спеціальному коледжі відбувся круглий стіл на тему: «Ринок землі: обліково-аналітичний та економіко-правовий аспекти». Проходив він у вигляді жвавої дискусії всіх учасників та гостей заходу.

Захід розпочався з вітального слова директора коледжу к.е.н., доцента, заслуженого працівника освіти України Тріпака М.М., який зазначив актуальність обраної теми та важливість її вирішення для нашої країни.

Обговорювалися питання земельних відносин, особливостей обліку та ціноутворення земельних ділянок, страхування земельних ресурсів в умовах земельної реформи, вплив земельної реформи на розвиток АПК та мікро- і макроекономічний ефект.

У роботі круглого столу взяли участь: Сузанська Надія Михайлівна, начальник відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Кам’янець- Подільської районної державної адміністрації; Рудик Володимир Касьянович, д.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи, страхування та електронних платіжних систем ПДАТУ; Лаврук Віталій Валерійович, д.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи, страхування та електронних платіжних систем ПДАТУ; Слободян Володимир Дмитрович, к.е.н., доцент, викладач кафедри обліку і оподаткування Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу та Ткачук Анастасія, студентка нашого коледжу. Серед присутніх були викладачі кафедри фінансів, економіки та економічної кібернетики й студенти спеціальності «Облік і оподаткування» Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу, які активно дискутували з питань ринку землі.

Після закінчення обговорення тем доповідей завідувач кафедри обліку і оподаткування Годнюк Ірина Валентинівна, к.е.н., доцент підвела підсумки роботи круглого столу та передала слово заступнику директора з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності коледжу Гуменюк Ірині Леонтіївні, к. е. н., яка вручила учасникам круглого столу сертифікати про участь та висловила побажання про подальшу співпрацю. Дякуємо усім учасникам заходу за цікаві доповіді й науково-дослідні доробки, якими активно ділились усі учасники круглого столу.


Translate