Залучення учасників освітнього процесу до розробки анкет

Залучення учасників освітнього процесу до розробки анкет

Оскільки, залучення учасників освітнього процесу до розробки анкет є важливим елементом для створення якісних і релевантних опитувань, що відображають потреби та інтереси всіх сторін. 11 вересня 2024р. у Навчально-реабілітаційному закладі вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» відбувся семінар «Опитування як цінний інструмент забезпечення якості освіти». Учасниками заходу були науково-педагогічні/педагогічні працівники, гаранти освітніх програм, члени студентського самоврядування та представники адміністрації.

Модератор заходу, провідний фахівець навчального відділу Оксана Глов’юк, інформувала аудиторію щодо нормативних документів, які регламентують мету, основні завдання, визначають форму, механізми реалізації та процес подальшого використання результатів опитування.

У своїй доповіді Глов’юк О. розповіла слухачам про принципи побудови анкет, алгоритм їх розроблення та апробації, ознайомила з процесом підрахунку результатів.

В процесі жвавого обговорення учасники заходу запропонували власні ідеї та бачення щодо змісту анкет.

Сподіваємося, що даний захід сприятиме мотивації для участі в анкетуванні, а також забезпечить більш точний збір інформації для моніторингу та надання якісних освітніх послуг.


Translate