Відкрита лекція

Відкрита лекція

Відкрита лекція на тему «Методика підготовки і написання науково-дослідницької роботи»

09 жовтня 2019 р.,  в науковому прес-центрі Коледжу відбулась відкрита лекція на тему «Методика підготовки і написання науково-дослідницької роботи».

З вітальним словом до студентів звернулась заступник директора з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності, к.е.н. Гуменюк Ірина Леонтівна, яка наголосила, що науково-дослідницька робота студентів є важливим чинником при підготовці молодого фахівця і вченого. Студент здобуває навички, що знадобляться йому протягом усього життя в яких би галузях народного господарства він не працював: самостійність суджень, уміння концентруватися, постійно збагачувати власний запас знань, мати багатовекторний погляд на виникаючі проблеми, вміти цілеспрямовано і вдумливо працювати.

Відкриту лекцію провели викладачі кафедри фінансів, економіки та економічної кібернетики к.е.н. Бачинська Олена Миколаївна та к.е.н. Тимків Андрій Олександрович, які ознайомили студентів із специфікою написання наукових робіт та дали ряд практичних порад з підготовки до виступу на конференціях, семінарах тощо.  


Translate