Проведено гостьову лекцію з практиком на тему «Політика корпоративного управління державними активами»

Проведено гостьову лекцію з практиком на тему «Політика корпоративного управління державними активами»

18 вересня 2024р. кафедрою публічного управління, менеджменту та інклюзивної економіки (завідувач кафедри Олена Бачинська) факультету Економіки, управління та діджиталізації (декан Олег Коркушко) НРЗВО”Кам’янець-Подільський державний інститут” (ректор Мар’ян Тріпак) для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 051 Економіка та 281 Публічне управління та адміністрування проведено гостьову лекцію практиком на тему «Політика корпоративного управління державними активами».
Лектором виступила СИСОЄВА Тетяна Петрівна, к.е.н., Заслужений економіст України, екс-директор Департаменту фінансів Фонду держмайна України, яка ознайомила здобувачів з нормативно-правовою базою, структурою та напрямками діяльності Фонду. Також на лекції обговорювались результати моніторингу корпоративних прав держави у статутних капіталах господарських товариств та фінансові результати їх діяльності. Крім того, розглядалось питання приватизації державного майна як одного із засобів оптимізації системи управління державним сектором економіки.
Лекція відбулась в інтерактивному форматі, здобувачі і викладачі брали активну участь в обговоренні питань корпоративного управління.
Дякуємо Тетяні Петрівні за змістовну і цікаву лекцію!

Translate