08 травня 2024 р. в рамках тижня циклової комісії обліково-економічних дисциплін

08 травня 2024 р. в рамках тижня циклової комісії обліково-економічних дисциплін

08 травня 2024 р. в рамках тижня циклової комісії обліково-економічних дисциплін ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» для здобувачів економічних спеціальностей проведено гостьову лекцію з дисципліни «Фінансовий облік» на тему: «Облік розрахунків за податками і платежами» в онлайн форматі на платформі Zoom.
В якості лекторів Кушнір Л.А., к.е.н., доцент, викладач облікових дисциплін та Кушнір В.О., к.е.н., провідний бухгалтер аутсорсингової компанії «Топ Клас» м.Київ.
Володимир Олександрович ознайомив слухачів з практичними аспекти організації бухгалтерської діяльності, розповів про особливості обліку розрахунків з єдиного податку, ПДВ, податку на прибуток, ПДФО, військового збору та інших податків (податок на нерухомість, плата за землю), продемонструвавши все на прикладах своєї діяльності в облікових інформаційних системах.
Наприкінці лекційного заняття здобувачі мали можливість задати запитання та отримати на них відповіді, подякувати лекторам за цікаву та корисну інформацію, що стане цінним джерелом знань для майбутніх фахівців, адже розглянута тематика є справді актуальною в наш час.


Translate