Проведено гостьову лекцію на тему: «Платіжна безпека в умовах сьогодення»

Проведено гостьову лекцію на тему: «Платіжна безпека в умовах сьогодення»

24 жовтня 2024 р. з ініціативи кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів, обліку та оподаткування імені С. Юрія Галини Сидор проведено гостьову лекцію на тему: «Платіжна безпека в умовах сьогодення» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
Менеджер проєктів Департаменту продажу та розвитку роздрібного бізнесу ПУМБ Оксана Халдай роз’яснила здобувачам основні елементи кібербезпеки, у т. ч щодо захисту облікових записів, перевірки безпеки програм і сайтів, створення складних паролів, правильного використання домашніх та публічних мереж WI-FI, а також окреслила заходи з підвищення рівня безпеки платіжної системи України.
Таке заняття дало змогу поглибити теоретичні знання студентської молоді щодо правил платіжної безпеки, щоб уберегти їх від випадків шахрайства та сформувати в них культуру безпечної поведінки у віртуальному просторі.
Тематика й зміст лекції викликали зацікавленість у здобувачів, які виявили бажання долучитися до нової зустрічі.
Висловлюємо щиру подяку менеджеру проєктів Департаменту продажу та розвитку роздрібного бізнесу ПУМБ Оксані Халдай за сприяння в організації проведення гостьової лекції.


Translate