Фінляндія. Бронза наша!

Фінляндія. Бронза наша!

19 січня 2020 року.

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ! Жіноча Паралімпійська збірна України з волейболу сидячи виборола БРОНЗУ! З 16 по 20 січня 2020 року студентки Подільського спеціального Дімітрішина Кароліна  майстер спорту; Владичинська Анастасія  кандидат у майстри спорту; Ільчук Катерина  кандидат у майстри спорту у складі жіночої Паралімпійської збірної України з волейболу сидячи взяли участь у Міжнародному турнірі з волейболу сидячи (Фінляндія). Жіноча Паралімпійська збірна України з волейболу сидячи виборола ІІІ місце. У турнірі брали участь 6 команд з Італії, Німеччини, Росії, Фінляндії, Нідерландів. Боротьба за перемогу була запеклою: 1) Італія-Україна 3:0 (ІІ місце); 2) Росія-Україна 3:0 (І місце); 3) Німеччина-Україна 1:3 (IV місце); 4) Фінляндія-Україна 0:3 (V місце); 5) Нідерланди-Україна 0:3 (VІ місце); 6) Україна-Україна (ІІІ місце). Вітаємо та бажаємо наснаги, оптимізму, нових досягнень у спорті та нових звершень! Пишаємось вами!

Про нас пишуть! Приємно, що значний внесок у Паралімпійських спорт наших студенток Кароліни Дімітрішиної, Анастасії Владичинської, Катерини Ільчук, які входять до жіночої Паралімпійської збірної з волейболу сидячи, відзначається й на рівні міста і висвітлюється на шпальтах газет! Щиро дякуємо за увагу до важливих кроків наших студентів !
 
КАМ’ЯНЕЦЬКЕ ТРІО
16-20 січня в Фінляндії проходив міжнародний турнір з волейболу сидячи (інваспорт) серед жіночих команд. У ньому взяли участь 6 колективів. У складі збірної України грали 3 вихованки Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу (ПСНР СЕК) (тренер Ольга Погорецька)…

Translate