Гостьова лекція та неймовірний досвід для студентів та викладачів

Гостьова лекція та неймовірний досвід для студентів та викладачів

В сучасності штучний інтелект (ШІ), або Artificial intelligence (AI) широко використовується як інструмент в наукових дослідженнях. Як правило використовують два напрями – машинне навчання (Machine learning, ML) та нейронні сітки (Deep learning, DL).
26 квітня 2024 року за ініціативи Циклової комісії цифрових технологій ВСП Кам’янець-Подільський Фаховий коледж Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти “Кам’янець-Подільський Державний Інститут ” було проведено гостьову лекцію на тему «Можливості використання нейромережі ChatGPT зі штучним інтелектом в освітньому процесі» з БАХМАТ Наталією Валеріївною доктором педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри теорії та методик початкової освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.
Під час гостьової лекції було розглянуто як потенційні переваги, так і можливі виклики використання ChatGPT у навчальних процесах, підкреслюючи необхідність розуміння широкого спектру взаємодій між штучним інтелектом та освітніми процесами. Студенти виявили особливий інтерес до інформації про нові можливості використання ChatGPT, розвиток критичного мислення та аналітичних здібностей за допомогою моделювання дискусій та дебатів.
Щиро дякуємо Наталії Валеріївні, за цікаву та інформативну лекцію!


Translate