17-18 квітня 2024 року відбувся візит до інституту представників Благодійного Фонду “МіСт” ім. М.Савенка

17-18 квітня 2024 року відбувся візит до інституту представників Благодійного Фонду “МіСт” ім. М.Савенка

17-18 квітня 2024 року відбувся візит до Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти ” Кам’янець-Подільський Державний Інститут ” представників Благодійного Фонду “МіСт” ім. М.Савенка на чолі з засновником благодійного фонду Дмитром Савенком та президентом благодійного фонду Сергієм Ісаєнко Сергій Ісаєнко , а також з представниками телеканалу “5 КАНАЛ” 5 канал . Під час робочої зустрічі відбулась екскурсія Інститутом, під час якої ректор Marian Tripak, розказав про напрямки роботи закладу, перспективи та стратегії розвитку.
Делегація оглянула осучаснені завдяки допомозі благодійного фонду, душеві кімнати для людей з інвалідністю в студентському гуртожитку НРЗВО КПДІ які оновлені під координаторством Олександра Глібки Oleksandr Hlibka (провідного фахівця зі зв’язків з громадськістю та пресою міжнародного відділу НРЗВО КПДІ). Після екскурсії відбулось обговорення напрямків подальшої взаємодії БФ “Міст” з КПДІ. Представники організації та телебачення відвідали авторський майстер клас Кирила Богданюка з малювання з використанням техніки енкаустика.
На завершення зустрічі ректор Мар’ян Тріпак вручив подяки засновнику благодійного фонду Дмитру Савенку та президенту благодійного фонду Сергію Ісаєнку, також неймовірним польським партнерами, які долучились до допомоги, завдяки ініціативі Сергія Ісаєнка.
Дякуємо за допомогу, тепло сердець, неймовірну співпрацю.
Сподіваємось на подальшу взаємодію, комунікацію.
Разом до Перемоги!


Translate