27.02.2024 р. проведено онлайн-засідання студентського науково-дискусійного клубу «Баланс»

27.02.2024 р. проведено онлайн-засідання студентського науково-дискусійного клубу «Баланс»

27 лютого 2024 року на факультеті економіки, управління та діджиталізації (в.о. декана к.е.н., доцент Ірина Гуменюк) НРЗВО «Кам’янець-Подільський Державний Інститут» (ректор Marian Tripak, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України, академік НАН вищої освіти України) проведено онлайн-засідання студентського науково-дискусійного клубу «Баланс». На засіданні були присутні викладачі кафедр (Андрій Тимків, Ірина Гуменюк, Ira Godnuk, Людмила Кушнір, Олена Бачинська, Олег Коркушко, Володимир Слободян, Саша Шевчук, Сидор Галина та ін.) та члени клубу.
На порядку денному обговорювались питання підбиття підсумків проведення, організації та участі здобувачів у IІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених пам’яті видатного українського вченого-економіста С. І. Юрія 1 лютого 2024 р. «Розвиток фінансів, аудиту, бухгалтерського обліку та оподаткування: реалії часу» (здобувач Галкін Максим); науковий диспут на тему: Особливості функціонування фінансів, економіки та обліково-аналітичного забезпечення підприємств в умовах воєнного стану (здобувачі Охотська А., гр.О-31б; Решетюк О., Гораш І., гр. Есп-11м); зарахування нових членів до студентського науково-дискусійного клубу «Баланс» та визначались актуальні проблеми для розгляду на наступному засіданні.
Присутні охоче та активно брали участь в дискусії, пропонували шляхи вирішення проблем та обмінювались досвідом.
Дякуємо учасникам та всім, хто долучися до засідання науково-дискусійного клубу «Баланс», а ЗСУ – за наш захист! Бажаємо реалізації планів та задумів, іскрометних наукових успіхів в імʼя відбудови та розквіту нашої держави, в ім’я нашої спільної Перемоги на всіх напрямках, на всіх фронтах!


Translate