Співпраця викладачів і студентів в ДІЇ!

Співпраця викладачів і студентів в ДІЇ!

Співпраця викладачів і студентів в ДІЇ!
Восени 2023 року доцентом кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності ім. Т. Сосновської к.політ.н. Юліаною Власенко НРЗВО “Кам’янець-Подільський Державний Інститут, факультет соціо-психологічної діяльності, реабілітації та професійної освіти (в.о.декана Оксана Палилюлько, к.істор.н.) та студенткою ВСП Кам’янець-Подільського фахового коледжу НРЗВО КПДІ за спеціальністю «Соціальна робота» Софією Гриценко було пройдено навчання з програми «Подолання травми. Техніки зцілення» для вікової категорії 60+ в межах проєкту «SOS-Турбота 60+», який реалізується Благодійним Фондом «СОС Штаб громадянської оборони» SOS Штаб громадянської оборони за підтримки міжнародної організації «HelpAge International» HelpAge Ukraine – Представництво HelpAge International в Україні
Протягом грудня психолог Юліана Власенко та Софія Гриценко провели цю програму у Довжоцькому будинку-інтернаті для людей похилого віку та осіб з інвалідністю . Програма складалась з 10 занять тривалість – 1 година.
Директорка цього закладу Галина Дмитрівна Желізник створила всі необхідні умови для організації групи та місця проведення, за що їй безмежна вдячність. Адже ця особлива категорія людей, люди похилого віку 60+, часто залишаються поза увагою суспільства, тоді як в цьому закладі вони оточені турботою, увагою та поважним ставленням до особистої історії та досвіду кожного. Дякуємо, Галино Дмитрівно, за можливість стати частиною життя цих людей, долучитись до роботи і підтримки людей поважного віку та отримати безцінний досвід надання психологічної допомоги.
Дякуємо організаторам та координаторам проекту «SOS-Турбота 60+», ініціаторам участі та усім дотичним до проекту.


Translate