Щиро вітаємо з успішною реалізацією проекту міжнародної академічної мобільності!

Щиро вітаємо з успішною реалізацією проекту міжнародної академічної мобільності!

З 17 листопада по 23 грудня 2023 року студенти факультету економіки, управління та діджиталізації (декан Ірина ГУМЕНЮК) Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти Кам’янець-Подільський Державний Інститут” (ректор, професор Мар’ян ТРІПАК) взяли активну участь у програмі міжнародної академічної мобільності (координатор доцент кафедри фінасів, обліку і оподаткування ім. С. Юрія Ірина ГОДНЮК). Індійськими партнерами AKG Global Support Services Pvt Ltd India під керівництвом проф. Amit Kumar Goel був проведений 10-годинний workshop на тему: Artificial intelligence digital marketing Штучний інтелект і цифровий маркетинг. Воркшоп був присвячений основним концепціям Штучного інтелекту, цифровому маркетингу та їх застосуванню в різних секторах.
Спікерами програми були відомі викладачі Інтегрального університету: Amit Kumar Goel, Kavita Agarwal, Deepak Singh, які познайомили наших студентів з поняттям та потенціалом застосування Штучного інтелекту, який використовується у багатьох сферах: (медицина, фінанси, промисловість, торгівля і, звичайно, побут людини), механізмами функціонування Штучнгого інтелекту в житті людей та інтернетом речей. Також цікавою була тематика щодо використання штучного інтелекту в освіті та навчанні за допомогою різних програм і багато іншого.
Сподіваємось, що наші студенти почнуть активно використовувати інструменти Штучного інтелекту у своєму навчанні та наукових дослідженнях.
Дякую за співпрацю. Сподіваємось на подальшу реалізацію спільних проєктів.


Translate