ЩИРІ ВІТАННЯ ПЕРШОКУРСНИКАМ З НАГОДИ ПОЧАТКУ НАВЧАННЯ У НРЗВО «КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ» ТА ВСП КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НРЗВО «КПДІ»

ЩИРІ ВІТАННЯ ПЕРШОКУРСНИКАМ З НАГОДИ ПОЧАТКУ НАВЧАННЯ У НРЗВО «КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ» ТА ВСП КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НРЗВО «КПДІ»

ЩИРІ ВІТАННЯ ПЕРШОКУРСНИКАМ  З НАГОДИ ПОЧАТКУ НАВЧАННЯ У НРЗВО  «КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ» ТА ВСП КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НРЗВО «КПДІ»

           Шановні першокурсники! Ви  переступили поріг одного з найпрестижніших закладів Поділля – НРЗВО «КПДІ» та ВСП КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НРЗВО «КПДІ» як повноправні члени нашої великої і дружної інститутської родини у важкий для України час із розумінням: Україні потрібні освічені люди! Всупереч «нелегкому сьогодні»  на вас чекає цікаве, багате на різноманітні події студентське життя, тому максимально використайте усі можливості для власного професійного й особистісного розвитку.          Пам’ятайте,  навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення, а запорукою досягнення успіхів є цілеспрямована й наполеглива праця, взаємоповага та згуртованість у команді однодумців, ваша  дисциплінованість та високоорганізованість.
             Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.
             Для Вас розпочинається незвіданий, цікавий, але водночас нелегкий час пізнання, час нових звершень і час самостійного життя. Вашим головним завданням є здобуття омріяного фаху, формування себе, як патріотично налаштованої особистості, яка творчо мислить і прагне пізнавати незвідане, яка спроможна поставити перед собою мету і неодмінно досягнути її.
         Допоможуть Вам у цьому наші досвідчені, мудрі  педагоги та працівники закладу освіти! Вони будуть ділитися своїми знаннями та досвідом, відкриватимуть нові горизонти, вчитимуть розуму і наполегливості!
Ми щиро сподіваємося, що Ви будете поважати й збільшувати славні традиції нашого закладу,  і бажаємо Вам, першокурсники, удачі у підкоренні нових освітніх вершин. Нехай ваші задуми і плани знайдуть своє втілення, хай будуть  корисними і вдалими усі роки навчання!

Хай навчання в радість буде,
Хай наука не забуде
Поміститись в голові,
Щоб вдавалося  у
се, першокурснику, тобі!

           Учіться, дійте, мрійте, працюйте, старайтеся, вірте  в нашу рідну Україну і її великий мудрий народ, непереможність ЗСУ, в нашу перемогу на усіх життєвих шляхах!

В. о. ректора НРЗВО «КПДІ», к.е.н.,  доцент, професор кафедри  
інклюзивної економіки, кібернетики  та комп’ютерних наук, заслужений працівник освіти України                             Марʼян ТРІПАК

В.о. директора, викладач економічних  дисциплін,  голова педагогічної ради                                                                   Ірина ГАРБАРЕЦЬ


Translate