21 вересня 2022 року підтримуючи ініціативу в.о. ректора Тріпака М.М. відбулося розширене виїзне засідання кафедри фінансів, обліку та оподаткування ім. С. Юрія

21 вересня 2022 року підтримуючи ініціативу в.о. ректора Тріпака М.М. відбулося розширене виїзне засідання кафедри фінансів, обліку та оподаткування ім. С. Юрія

         21 вересня 2022 року підтримуючи ініціативу в.о. ректора Тріпака М.М. відбулося розширене виїзне засідання кафедри фінансів, обліку та оподаткування ім. С. Юрія (в.о. завідувача кафедри к.е.н. Гуменюк І.Л.) та студентського науково-дискусійного клубу «Баланс» на базовому підприємстві ТОВ “Преттль Кабель Україна”.  Фінансовий директор даного підприємства Печенюк  Сергій Васильович є членом ради стейкхолдерів кафедри.

             Сергій Васильович в деталях ознайомив з основними елементами своєї роботи та діяльності підприємства.
          Цікаво було подискутувати та почути практичні поради фахівців з питань організації обліку,  інвестиційної роботи та ЗЕД, управлінського та податкового обліку, внутрішнього аудиту,  фінансово-економічної роботи  та прийняття управлінських рішень ТОВ “Преттль Кабель Україна” в умовах воєнного стану.
           Під час засідання панували доброзичливі та щирі емоції, адже працівники ТОВ “Преттль Кабель Україна” ділилися зі студентами своїми знаннями та відповідали на їх численні питання з обліку, ЗЕД, адміністрування податків,  планування та аналізу організації виробництва і праці, рівня техніки, якості продукції, використання капіталу, трудових ресурсів, бюджетування підприємства на наступні роки та корегування стратегій розвитку, а також встановлення прогресивних техніко-економічних норм і нормативів, застосування надсучасних ІТ-технологій.
           Після завершення засідання заключенно договір   про подальшу співпрацю.


Translate