Гостьова лекція з дисципліни «Аудит» на тему: «Роль аудиторської діяльності в розвитку суспільства

Гостьова лекція з дисципліни «Аудит» на тему: «Роль аудиторської діяльності в розвитку суспільства

16 лютого 2022р. у рамках співпраці кафедри фінансів, обліку та оподаткування імені С.Юрія НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» та Громадської організації «Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України» за ініціативи в.о. ректора НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут», Заслуженого працівника освіти України, к.е.н, доцента, професора кафедри Тріпака М.М., для студентів інституту було організовано гостьову лекцію з дисципліни «Аудит» на тему: «Роль аудиторської діяльності в розвитку суспільства» на платформі Zoom.
В якості лекторів виступили Гуменюк І.Л., к.е.н., доцент, в.о. завідувача кафедри фінансів, обліку та оподаткування імені С.Юрія Кушнір Л.А., к.е.н., доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування імені С.Юрія. та доктор економічних наук, доцент, директор ТОВ Аудиторська фірма “Міжнародний інститут аудиту” Шерстюк Олександр Леонідович.
Олександр Леонідович ознайомив студентів з практичними аспекти організації аудиторської діяльності, застосування Міжнародних стандартів аудиту, навичок планування аудиторської перевірки.
Лекційне заняття викликало жвавий інтерес у майбутніх фахівців та пройшло в теплій атмосфері активного спілкування. Дякуємо Олександру Леонідовичу за цікавий, актуальний матеріал, змістовні відповіді на численні запитання студентів.

Translate