ВИПУСК 2021

ВИПУСК 2021

В Подільському інституті є багато гарних традицій, але найкращі, найочікуваніші, найбільш хвилюючі відбулися 30 червня та 01 липня. Це урочистості з нагоди вручення дипломів про вищу освіту нашим студентам 2021 року випуску. Свято, що лежить на межі юності та дорослого життя. Свято, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, юність та доросле життя.
Це свято зібрало разом нашу дружню родину: студентів, викладачів, батьків. Наші випускники попрощалися із рідним коледжем та зі своїми улюбленими, неповторними, іноді суворими і непередбачуваними… Але такими дорогими серцю людьми, викладачами та наставниками.
Навчання у нашому навчальному закладі – найкращі роки вашої юності. І як же боляче покидати ті місця, де було пережито стільки яскравих, неповторних, чудових моментів. Але де б ви не були, куди б не занесла вас доля, завжди пам’ятайте про нього, де вас щодня зустрічали і допомагали у радісні та важкі хвилини вашого життя.
На святі з вітальними словами звернулася людина, для якої інститут – це другий дім, а наші студенти – це рідні діти, Заслужений працівник освіти України, кандидат економічних наук, доцент, керівник-професіонал Подільського інституту (Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу) – Марʼян Миколайович Тріпак.
Слово для зачитання наказів від 29 червня 2021 року № 194 «Про закінчення навчання та присвоєння кваліфікації молодшого спеціаліста студентам денної форми навчання», №195 «Про закінчення навчання, випуск, присвоєння кваліфікації бакалавра та відрахування студентів денної форми навчання» та наказу №196 «Про закінчення навчання, випуск, присвоєння кваліфікації бакалавра та відрахування студентів заочної форми навчання» було надано заступнику з навчальної роботи Ірині Алініївні Гарбарець.
Керівник Подільського інституту Марʾян Миколайович Тріпак вручив дипломи кураторам груп денної форми навчання та завідувачу заочного відділення, а саме:
група О-31 спеціальність «Облік і оподаткування» – куратор Алла Михайлівна Місько;
група О-33 спеціальність «Облік і оподаткування» – куратор Олег Леонідович Складанівський;
група Е-31 спеціальність «Економіка» – куратор Тетяна Юріївна Павловська;
група Е-32 спеціальність «Економіка» – куратор Алла В’ячеславівна Яшина;
група С-31 спеціальність «Соціальна робота» – куратор Наталія Романівна Сторожук;
група С- 32 спеціальність «Соціальна робота» – куратор Надія Олексіївна Пещанюк;
група Е – 41б спеціальність «Економіка» – куратор Олександр Володимирович Шевчук;
група О – 41б спеціальність «Облік і оподаткування» – куратор Тамару Іванівну Герасимову;
групу С – 41б спеціальність «Соціальна робота» – куратор Альона Юріївна Динич.
Та групи заочної форми навчання завідувач заочного відділення – Сушарник Ярослав Анатолійович:
групу Е – 41бз спеціальність «Економіка»;
групу П – 41бз спеціальність «Психологія»;
групу О – 41 бз спеціальність «Облік і оподаткування»;
групу С – 41 бз спеціальність «Соціальна робота».
Від імені батьків із вітальними словами зверталися: Палій Валентина Федорівна, Климак Леся Володимирівна та Якубовська Анна Михайлівна.
Перегорнулася ще одна сторінка літопису нашого навчального закладу. Швидко збігли останні урочисті хвилини випускного вечора у рідному інституті …..ще учора ви буди усі разом, а сьогодні для кожного з вас відкрилася широка життєва дорога … .
Ми щиро вітаємо тих, кому була присвячена ця подія, заради кого ми всі тут збиралися, для кого цей день був – першою сходинкою у самостійне життя – наших випускників 2021 року!
Дорогі випускники! Покидаючи стіни рідного коледжу пам’ятайте, що справжні скарби – скарби вашої душі: це доброта, щирість, совість. Любіть свій край. Чесно і високо несіть горде звання людини. Не забувайте, що ви вчилися для того, щоб розум і серце, свої фахові знання віддати людям.
Бажаємо натхнення, успіхів, здійснення усіх планів та задумів, любові та великого людського щастя на довгій життєвій ниві! Не зупиняйтеся на досягнутому і не озирайтеся назад! Рухайтеся тільки вперед до нових здобутків та творчих досягнень! Пливіть назустріч новим цілям, досягайте найвищих висот, а рідний навчальний заклад завжди радітиме за вас.
Нехай же лунає над світом ніжна мелодія сонячного ранку дорослого життя, мелодія злита у тендітних струнах ваших душ, мелодія вашої юності! Успіхів вам! Оптимізму! Впевненості! Любові! Віри в себе! Бажаємо стати справжніми професіоналами у своїй здобутій професії. Адже майбутнє у ваших руках!

В Подільському інституті є багато гарних традицій, але найкращі, найочікуваніші, найбільш хвилюючі відбулися 30 червня...

Опубліковано Кам'янець-Подільський Державним Інститутом Пʼятниця, 2 липня 2021 р.

Translate