Перейменовано кафедру фундаментальних та спеціальних дисциплін на КАФЕДРУ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНОЇ ТА ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ ІМЕНІ Т. Г. СОСНОВСЬКОЇ

Перейменовано кафедру фундаментальних та спеціальних дисциплін на КАФЕДРУ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНОЇ ТА ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ ІМЕНІ Т. Г. СОСНОВСЬКОЇ

В НРЗВО «Кам’янець-Подільському державному інституті» перейменовано кафедру фундаментальних та спеціальних дисциплін на КАФЕДРУ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНОЇ ТА ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ ІМЕНІ Т. Г. СОСНОВСЬКОЇ.

Вища освіта та професійний розвиток здобувачів освіти – найефективніший засіб інтеграції молодої людини з інвалідністю у повноцінне життя, що корелюється з безпосереднім втіленням місії нашого закладу реалізації програм держави щодо дітей із незахищених верств населення, осіб з їх числа, та осіб з інвалідністю. Враховуючи вагомий та безцінний внесок Тамари Георгіївни Сосновської у розвиток Подільського спеціального коледжу (тепер інституту), визначні заслуги Тамари Георгіївни як почесного викладача коледжу, удостоєної за активну громадську позицію найвищої міської відзнаки – «Честь і шана» (2008р.) та нагородженої відзнакою міського голови «За заслуги перед громадою», якій рішенням сесії від 14 вересня 2010 р. присвоєно звання «Почесний громадянин міста», ініціатора освітніх і соціально-правових проєктів для осіб з інвалідністю, з метою увіковічення пам’яті людини, яка все життя присвятила парадигмі діяльності та опіки дітей з інвалідністю в інституті, за ініціативи керівника закладу Тріпака М.М., к. е. н, доцента, заслуженого працівника освіти України, створюється Кафедра суспільно-гуманітарної та інклюзивної освіти імені Т. Г. Сосновської.

Інститут надалі продовжуватиме традиції та вектор розвитку, започаткований у тісній співпраці з визначною людиною, справжньою особистістю – Тамарою Георгіївною Сосновською.

В Кам'янець-Подільський Державний Інститут перейменовано кафедру фундаментальних та спеціальних дисциплін на КАФЕДРУ...

Опубліковано Кам'янець-Подільський Державним Інститутом Середа, 14 липня 2021 р.

Translate