Засідання наукового гуртка «Економічні студії»

Засідання наукового гуртка «Економічні студії»

Сьогодні 18.03.21 р. відбулось засідання наукового гуртка «Економічні студії» у форматі дискусійної платформи «КРЕАТИВНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО У САМОРЕАЛІЗАЦІЇ МОЛОДІ». Члени гуртка та студенти спеціальності 051 “Економіка” детальніше ознайомились із новими поняттями “Креативне підприємництво”. “Креативна економіка”, “Краудфандингові платформи для просування та фасилітації креативного підприємництва”, “Нетворкінг” та ін. Вони продукували нові креативні бізнес-ідеї для нашого міста у 4 напрямах:
1. Готельний бізнес як сфера надання послуг та організації дозвілля
2. Туристична сфера як плацдарм для розвитку економіки
3. Сфера розваг як маркетингова стратегія бізнесу
4. Спортивно-оздоровча сфера як галузь економіки. Формат створення бізнес-ідей відбувався у додатку Zoom із використанням сесійних кімнат для кожної сфери діяльності у вигляді дискусійної гри «Шість капелюхів», сенс якої полягає в тому, щоб розглянути одну і ту ж бізнес-ідею з 6 незалежних одна від одної точок зору. Студенти були дуже активними, креативними та емоційними.
Дякуємо усім за роботу! Щиро дякуємо викладачам та керівнику гуртка за креативність, цікаві ідеї, високий професіоналізм та чудову комунікацію. Дякуємо усім!

Сьогодні 18.03.21 р. відбулось засідання наукового гуртка «Економічні студії» у форматі дискусійної платформи «КРЕАТИВНЕ...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Четвер, 18 березня 2021 р.

Translate