З успішним проходженням навчання та підвищенням кваліфікації

З успішним проходженням навчання та підвищенням кваліфікації

Вітаємо викладачів Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу з успішним проходженням навчання та підвищенням кваліфікації у форматі онлайну, з використанням платформи ZOOM, у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка у період з 19 лютого по 06 березня 2021 року. Викладачі коледжу пройшли Модуль “Сучасні ІКТ в освіті” (цифрова компетентність), ознайомившись та здобувши компетентності стосовно практичного використання Інтернет ресурсів та платформ у сучасному освітньому процесі, в якому дистанційна форма навчання відіграє важливу роль.

Дякуємо організаторам курсів та нашим тьюторам за надзвичайно доступний виклад матеріалу у форматі онлайну, ваш високий професіоналізм та комунікацію.

Сподіваємось на подальшу співпрацю! Вітаємо викладачів коледжу та бажаємо успіхів, наснаги, нових звершень у житті та професійній діяльності! 

Вітаємо викладачів Подільський Коледж з успішним проходженням навчання та підвищенням кваліфікації у форматі онлайну, з...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Четвер, 11 березня 2021 р.

Translate