Проєкт  “Діалог з психологом-психотерапевтом” у ДІЇ!

Проєкт  “Діалог з психологом-психотерапевтом” у ДІЇ!

Проєкт  “Діалог з психологом-психотерапевтом” у ДІЇ! В рамках підписаного договору кафедри соціальної роботи та психології Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу відбувається реалізація проєкту з залученням професіонала-практика – психотерапевта Міжнародного товариства Кататимного переживання образів та імагінативних методів в психотерапії і психології (МТКПО), Інституту розвитку символдрами і глибинної психології (ІРСГП) Людмилою Антонівною Липовською!
25 березня, у четвер, на безоплатній основі відбулось заняття зі студентами коледжу спеціальностей 053 “Психологія” та 231″Соціальна робота” з психологом-психотерапевтом Людмилою Антонівною Липовською. Здобувачі освіти коледжу мали можливість оволодіти практичними навичками, які потрібні майбутнім психологам. Крім того, студенти Шевченко Анна та Моргун Владислав удосконалювати свої навики комунікації, працювали над проблемами, які виникають в сім’ї і відображали проблеми на піску.
Щиро дякуємо Вам, Людмило Антонівно, за Ваш професіоналізм,  практичні рекомендації та тренінгові завдання, ідеї щодо практичного застосування пісочної терапії зокрема, та видів арт терапії.
Дякуємо Вам за турботу про здобувачів освіти коледжу та сучасний формат комунікації. Сподіваємось на подальшу співпрацю та успішну реалізацію проєкту у контексті впровадження елементів дуального навчання. 

Translate