Презентація проєкту ЄС Еразмус+ DigEco «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» для стейкхолдерів

Презентація проєкту ЄС Еразмус+ DigEco «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» для стейкхолдерів

24 березня, в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, відбулась презентація проєкту ЄС Еразмус+ DigEco «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» для стейкхолдерів.
В рамках проєкту анонсовано ряд заходів щодо осучаснення та діджиталізації вищої освіти. До обговорення долучились представники Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу – Марина Волощук, координатор міжнародної діяльності коледжу, яка акцентувала  увагу на доцільності та актуальності розвитку діджиталізації у контексті інклюзивної вищої освіти. До процесу діджиталізації коледж долучився ще у 2017 році у контексті створення повноцінного безбар’єрного освітнього середовища для здобувачів освіти коледжу, який ініціював директор коледжу – Тріпак Мар’ян Миколайович, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України.
На заході було презентовано перспективи імплементації програми проєкту  DigEco: оновлення освітніх програм, створення навчальних комплексів, запровадження викладання дисциплін англійською мовою, нових дисциплін та створення освітнього простору – нових лабораторій для проведення заходів у рамках проєкту.

Дякуємо за запрошення та сподіваємось на плідну співпрацю!

Сьогодні, 24 березня, в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулась презентація...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Середа, 24 березня 2021 р.

Translate