Партнерство та впровадження елементів дуальної освіти та благодійний проєкт в дії!

Партнерство та впровадження елементів дуальної освіти та благодійний проєкт в дії!

04 березня, в рамках підписаного договору кафедри соціальної роботи та психології Подільський Коледж з психотерапевтом Міжнародного товариства Кататимного переживання образів та імагінативних методів в психотерапії і психології (МТКПО), Інституту розвитку символдрами і глибинної психології (ІРСГП) Людмилою Антонівною Липовською, відбулось заняття на тему “Символи та їх вплив на особистість”.

Людмила Антонівна ознайомила студентів спеціальності 053 “Психологія” та 231 “Соціальна робота” Прокопову Анастасію, Шевченко Анну, Моргуна Владислава з особливостями аналізу символів , які з‘являються у снах, коротко ознайомила з теорією психоаналізу сновидінь Фрейда та Юнга. Людмилою Антонівною у співпраці з Кафедра соціальної роботи та психології реалізується Благодійний проєкт “Діалог з психологом-психотерапевтом” у контексті безкоштовних зустрічей з Людмилою Антонівною (щочетверга).

Щиро дякуємо Вам за Ваш професіоналізм, небайдужість до проблем студентів, за цінні ідеї та щире серце, турботу про здобувачів освіти коледжу.

Сподіваємось на успішну реалізацію проєкту та подальшу плідну співпрацю!


Translate