Італійсько-українська конференція «Від ампутації до протезування і реабілітації пацієнта з ампутацією» у м.Київ

Італійсько-українська конференція «Від ампутації до протезування і реабілітації пацієнта з ампутацією» у м.Київ

03 червня 2024 року відбулась І Італійсько-українська конференція «Від ампутації до протезування і реабілітації пацієнта з ампутацією» у м.Київ в Національному університеті фізичного виховання і спорту України. Учасники конференції мали можливість познайомитись із науковцями та практиками з Італії, які презентували інноваційний досвід та розповіли про існуючу співпрацю з Україною. У співпраці з Кам’янець-Подільською міською організацією Товариства Червоного Хреста України Товариство Червоного Хреста України в Кам’янець-Подільському , в особі Ігора ЗЕМСКОВА , Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти “Кам’янець-Подільський державний інститут” Кам’янець-Подільський Державний Інститут НРЗВО”Кам’янець-Подільський державний інститут” (ректор Marian Tripak) представили Наталія Сторожук, керівник Психолого-педагогічного відділу НРЗВО КПДІ та Марина Волощук, керівник відділу міжнародних зв’язків, комунікації та інноваційно-наукової роботи, викладач кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської ( в.о.зав.кафедри Ольга Столяренко).
Впродовж конференції учасники обговорювали доповіді науковців та професіоналів – практиків з Університету Падуї (Італія), Університету Верони (Італія), лікарні Негар (Італія), а також представників Департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя Міністерства у справах ветеранів України, відділення реабілітації патології опорно-рухового апарату військового реабілітаційного шпиталю Міністерства оборони України, науково-педагогічних працівників ЗВО Італії та України.
Щиро дякуємо за запрошення, комунікацію, обговорення актуальних питань та інноваційний досвід. Дякуємо італійським партнерам за підтримку України!
Разом Сильніші!


Translate