Разом проти корупції!

Разом проти корупції!

Разом проти корупції!

Тема боротьби з корупцією в умовах сьогодення нікого не може залишити байдужим. У мирний час корупція є дуже отруйною, хоча й шкодить людям не прямо. А під час війни може бути навіть смертельною, тому соціальний запит щодо пошуку механізмів обмеження й запобігання корупційним проявам у реаліях сучасної України постає особливо актуально. Корупція зводить нанівець будь-які шанси держави на успіх у всіх сферах життя і є прямою загрозою національній безпеці. Тому будь-які її прояви неприпустимі, а нульова толерантність до корупції — безальтернативна й безумовна.

Команда НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» значну увагу приділяє імплементації принципів академічної доброчесності в освітнє середовище, а також запобіганню  та протидії корупції.

З метою поглибити свою кваліфікацію  в даній сфері уповноважена особа з антикорупційної діяльності НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» Оксана Глов’юк, голова Студентської ради Олександр Зарванський та її члени Анастасія Охотська, Дмитро Підлубний, Максим Галкін, Анна Шевченко успішно завершили базовий курс «Основи антикорупції для всіх і кожного». Даний онлайн-курс розроблено Офісом доброчесності НАЗК для всіх проактивних і зацікавлених в антикорупції громадян. Курс містить базові знання та корисні інструменти задля запобігання корупції та боротьби з нею, а також відеоматеріали, змістовно насичений інтерактивний підручник, перелік додаткових цікавих джерел для самостійного поглибленого опрацювання тем.

Отримані знання та набуті компетентності будуть використані в освітній діяльності НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».


Translate