«Стратегія фірми-2023. Крок до перемоги»

«Стратегія фірми-2023. Крок до перемоги»

Як би не було складно переживати воєнний час, ми не здаємося і прямуємо до нових бізнес-вершин. Протягом двох місяців учасники Студентської ліги VIII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2023. Крок до перемоги» боролися за першість в реалістичній моделі вітчизняного ринку, створеній симулятором ViAL+. Сотні прийнятих рішень, кредити й депозити, прибутки і збитки, лінії виробництва й реклама, бюджет і робітничі кадри дали можливість кожному відчути себе в кріслі директора комерційного підприємства та спробувати підприємництво «на смак».

ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» гідно представили у VIII Всеукраїнському бізнес-турнірі «Стратегія фірми-2023. Крок до перемоги» здобувачі фахової передвищої освіти циклової комісії обліково-економічних дисциплін: Андреєв Рустам, Магера Олександра, Іванов Олександр (керівник Ірина Гльос).

Здобувачі освіти успішно пройшли курс інтерактивного навчання підприємництва за допомогою бізнес-симулятора ViAL+ обсягом 120 годин (4 кредити ECTS), що підтверджено сертифікатами півфіналістів Студентської ліги VIII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2023. Крок до перемоги».    

Цьогорічний, VIII Всеукраїнський бізнес-турнір “Стратегія фірми-2023” – це майже 2 тисячі учасників практично з усіх регіонів України і 10 країн світу (США, ФРН, Польща, Франція, країни Балтії, Кіпр, Казахстан) – і це в час війни та без активної реклами!

Пам’ятаймо, що студентство – майбутнє нашого суспільства. Тож далі працюємо, навчаймося економічно мислити та оперативно ухвалювати необхідні рішення, формуємо майбутнє України та дякуємо ЗСУ, які дуже високою ціною дають можливість реалізовувати проєкти майбутнього.


Translate