Подільська Ліра – 2021

Подільська Ліра – 2021

Цьогоріч «Подільську Ліру-2021» присвячено славетному ювілею Подільському Коледжу, його 50-річчю.
Вперше у фестивалі-конкурсі взяли участь здобувачі освіти з інших навчальних закладів та міст. Так, окрім творчого колективу Подільського коледжу («Там, де ми є»), у фестивалі-конкурсі взяли участь наступні творчі колективи: творчий колектив Фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій Кам’янець-Подільського податкового інституту; творчий колектив Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету»; творчий колектив Житомирського ліцею «Сузір’я»; творчий колектив збірної випускників Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату і Подільського коледжу.
Усі виступи були унікальні, натхненно-чуттєві та ніжні і, одночасно, сучасні та драйвові, ретроспективно-сентиментальні та молодіжно-сучасні.
Вітаємо усіх учасників, адже ви вже переможці славетного фестивалю-конкурсу, який об’єднує молодь та допомагає студенству розвивати власний творчий потенціал, створювати неймовірні образи, творчі номери, жартувати та насолоджуватись справжнім студентським життям попри усі обставини та ситуації. Тож дякуємо усім, хто долучився до участі, організації та перформансу.
Дякуємо натхненним ініціаторам, організаторам за масштабний, неймовірний, яскравий та унікальний захід, бажаємо наснаги та подальших вагомих здобутків, адже! Подільська Ліра! лише набирає обертів!!! Висловлюємо щирі слова подяки неповторним й справедливими членам журі за неймовірні враження, увагу, турботу, підтримку молоді України. Це було круто!
Щиро дякуємо неймовірному, творчому та почесному журі фестивалю-конкурсу “Подільська Ліра – 2021”: голові журі – Людмилі Степанівні Ванюзі, професору кафедри театрального мистецтва Тернопільського Національного Педагогічного Університету імені Володимира Гнатюка, кандидату мистецтвознавства, доценту, заслуженому діячу мистецтв України; членам журі – Тріпаку Мар’яну Миколайовичу, кандидату економічних наук, доценту, заслуженому працівнику освіти України, директору закладу; Лілії Сергіївні Шкирі, заступнику директора департаменту гуманітарної політики, завідувачу відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради; Надії Сузанській, головному спеціалісту відділу виконавчого апарату Кам’янець-Подільської районної ради.
Ми раді, що ви долучаєтесь до молодіжних заходів, й разом із молоддю ми здійснюємо кроки до кращого й успішного майбутнього. Разом із вами та молоддю України ми створюємо неповторні заходи, що сприяють розвитку та підтримці свідомих, обдарованих, ініціативних молодих людей нашої країни.
Бажаємо нашим членам журі наснаги, особливих перемог та здобутків, й сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Translate