Відкриття спортивного міні-майданчика для занять з волейболу та футболу

Відкриття спортивного міні-майданчика для занять з волейболу та футболу

15 вересня, з дотриманням усіх карантинних вимог, в Подільському Коледжі відбулось урочисте відкриття новоствореного на території коледжу, відкритого спортивного міні-майданчика для занять з волейболу та футболу. На відкритті були присутні студенти, працівники коледжу та гості закладу. З вітальним словом до усіх присутніх звернувся директор коледжу Мар’ян Миколайович Тріпак к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України, який привітав усіх з успішним втіленням молодіжного проєкту, та подякував усім меценатам Robert Hay, Alexandr Babchinsky Михайло Сімашкевич та працівникам коледжу Alexandr Glibka Александр Кучер Житарюк Григорій Ксюша Герук Лара Бурдинюк та ін. за реалізацію молодіжного проєкту, самовідданість справі та увагу до проблем молоді закладу. Мар’ян Миколайович відмітив кожного мецената та працівників коледжу, які вклали частинку своєї праці у здійснення омріяного проєкту. Також Мар’ян Миколайович виконав приємну місію та привітав з бронзовою перемогою Чаплінцеву Діану на Чемпіонаті з легкої атлетики і вручив нагороду.

Щиро привітали з успішною реалізацією проєкту гості коледжу Подільський Коледж: Тетяна Петрівна Ольхова, директор Хмельницького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», яка відмітила активність та успішність у спорті студентів закладу, високо оцінила діяльність директора та коледжу й вручила подарунки – м’ячі та форму для команди студентів закладу.
Лілія Сергіївна Шкира – завідувач відділу молоді і спорту Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради, яка побажала молоді коледжу завжди вигравати та втілювати у життя мрії у тому числі у спорті та у житті та вручила подарунки.

Після урочистого перерізання стрічки настоятель храму церкви Святого Чудотворця Миколая Православної Церкви України, протоієрей Сергій освятив спортивне міні-поле та благословив усіх присутніх на добрі справи та перемоги.
Зі словами вдячності до директора коледжу звернувся Бурла Олександр, студент коледжу, який подякував директору коледжу за прекрасну ініціативу та ідею й вручив Мар’яну Миколайовичу Подяку від усього студентства коледжу. Після урочистостей відбувся дружній турнір команди студентів та викладачів.

Дякуємо усім за підтримку, допомогу та наполегливу працю у втіленні проєкту. Ми цінуємо працю та внесок кожного! Дякуємо вам!

Після урочистого перерізання стрічки настоятель храму церкви Святого Чудотворця Миколая Православної Церкви України,...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Вівторок, 15 вересня 2020 р.

Translate