Подільський коледж – міжнародний!

Подільський коледж – міжнародний!

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж в особі директора коледжу Тріпака Мар’яна Миколайовича, к.е.н., доцента, заслуженого працівника освіти України, підписав Угоду про aкадемічну співпрацю з Університетом економіки в Бидгощі в особі канцлера Філіпа Сікори.
В рамках підписаної угоди сторони узгодили можливості співробітництва у напрямку наукової, навчальної, культурної та організаційної діяльності. Отже, викладачі та студенти Подільського коледжу спільно із Університетом економіки у Бидгощі успішно будуватимуть діалог у наступних напрямках:
– забезпечення мобільності студентів та викладачів;
– проведення спільної дослідної і/або дидактичної роботи;
– участі у Європейських програмах на партнерських засадах;
– видавництво підручників, посібників та іншої навчальної і науково-методичної літератури; стажування викладачів;
– організація та проведення мовних шкіл;
– спільної організації та проведенні культурних заходів та ін.
Висловлюємо щиру подяку нашим партнерам та представникам Університету економіки у Бидгощі за надану можливість партнерства у сфері розвитку вищої освіти! Дякуємо за ініціативне сприяння у підписанні Угоди директору коледжу Тріпаку Мар’яну Миколайовичу, к.е.н., доценту, заслуженому працівнику освіти України; Волощук Марині Борисівні, викладачу кафедри соціальної роботи та психології, фахівцю з моніторингу якості вищої освіти та міжнародної діяльності.
Отже, вітаємо коледж із черговим важливим та сміливими кроком у розвитку партнерських відносин з вищими навчальними закладами ЄС. Адже перед закладом відкриваються нові грані та перспективи розвитку для студентів та викладачів коледжу.


Translate