Економічні аспекти міжнародного стайлінгу: українсько-африканський контекст

Економічні аспекти міжнародного стайлінгу: українсько-африканський контекст

 05 жовтня Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж гостинно зустрічав гостей з Тернопільського національного економічного університету. У дружній співпраці коледжу з ТНЕУ народився спільний проект – «Економічні аспекти міжнародного стайлінгу: українсько-африканський контекст». З хлібом і сіллю студенти Подільського спеціального коледжу зустрічали студентів, які приїхали з Африки на навчання в Тернопільському національному економічному університеті, та сьогодні в Кам’янці-Подільському радо ділилися традиціями своєї національної культури з студентами коледжу.
Студенти ТНЕУ та Подільського спеціального коледжу підготували виступи, під час яких усі присутні дізналися про особливості культурних традицій та, зокрема, традицій в одязі в давнину та на сучасному етапі, які існують в країнах Африки та в Україні.
Після завершення дійства усі були запрошені у двір коледжу й у літньому студентському містечку висадили дерево, як символ єднання, символ дружби двох закладів вищої освіти та їх студентів.

    Усі гості закладу отримали сувеніри на згадку про захід та знайомство з коледжем.


Translate