Запрошуємо до участі в опитуванні!

Запрошуємо до участі в опитуванні!

 

Запрошуємо представників адміністрації та викладачів Відокремленого структурного підрозділу Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ, а також батьків здобувачів фахової передвищої освіти до процесу опитування!  

Інформуємо, що Європейська Комісія у співпраці з МОН України запустила моніторинг щодо розвитку базових навичок (грамотність, математика, наука та цифрові навички).

Опитування має на меті зібрати перелік можливих факторів, що впливають на розвиток базових навичок на рівні фахової передвищої освіти, виявити проблеми, з якими стикаються під час навчання цим навичкам, а також розроблення найбільш ефективних стратегій подолання проблем, з метою організації майбутньої роботи Комісії щодо базових навичок.

Анкета буде доступна до 31 жовтня 2024 року за посиланням: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/esep-survey-basicskills-2024

Для вирішення організаційних питань звертайтеся до відповідальної особи за проведення моніторингу у НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» Глов’юк О.В.

Дякуємо за співпрацю!


Translate