Проведений Турнір знавців цифрових технологій

Проведений Турнір знавців цифрових технологій

У Відокремленому структурному підрозділі Кам՚янець-Подільський фаховий коледж Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам՚янець-Подільський державний інститут» триває ТИЖДЕНЬ циклової комісії цифрових технологій
23.10.24р. ДЕНЬ ТРЕТІЙ
У третій день тижня викладачами циклової комісії цифрових технологій Інною Михайловою та Тетяною Павловською був проведений Турнір знавців цифрових технологій для студентів академічних груп Цт-21, Цт-21стн та О-21.
У турнірі взяли участь команди «Драйвери цілей» та «Прибульці з коледжу». У складі команди «Драйвери цілей» змагалися Владислав Дмитренко (капітан команди), Руслан Шкрібляк, Максим Марценюк, Мар’яна Мельник та Валерій Рошевський. Команду «Прибульці з коледжу» представляли Тарас Колісник (капітан команди), Ангеліна Пачис, Дмитро Садовінський, Орест Сотнічук та Микола Хланта.
За команди завзято вболівали вболівальники, серед яких була методист коледжу Людмила Валіцька.
Час непомітно промайнув за виконанням конкурсних завдань: «Займи позицію», «Нікнейм в Інтернет-спілкуванні», «Послідовність та кольори емблеми Windows», «Звуковий супровід», «Розпізнай небезпеку», «Чорна скринька».
Протягом турніру учасники команд проявили неабияку завзятість, кмітливість, увагу, швидкість реакції, продемонстрували обізнаність, уміння працювати в команді.
З відривом усього в 2 бали перемогу виборола команда «Драйвери цілей».
Дякуємо усім учасникам Турніру за чудову гру та позитивні емоції!


Translate