26 вересня 2024 р. здобувачі-магістри взяли участь у виїзній гостьовій лекції в головному управлінні Пенсійного фонду України В Хмельницькій області в м. Кам’янець-Подільський

26 вересня 2024 р. здобувачі-магістри взяли участь у виїзній гостьовій лекції в головному управлінні Пенсійного фонду України В Хмельницькій області в м. Кам’янець-Подільський

26 вересня 2024 р. магістрантам спеціальності 051 Економіка ОПП «Економіка і соціальна психологія» та спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування ОПП «Публічне управління та адміністрування» Факультету економіки, управління та діджиталізації (декан Олег Коркушко) НРЗВО “Кам’янець-Подільський державний інститут” (ректор професор Мар’ян Тріпак)

У рамках вивчення курсів «Публічна служба», «Публічне управління», «Інклюзивна економіка», «Стратегічне управління соціально-економічним розвитком» здобувачі-магістри взяли участь у виїзній гостьовій лекції, яку провела начальник відділу обслуговування громадян №6 головного управління Пенсійного фонду України В Хмельницькій області Оксана ДРАБИК.

Оксана Миколаївна ДРАБИК ознайомила присутніх з специфікою роботи державних службовців, видами послуг які надає управління Пенсійного фонду України В Хмельницькій області, зокрема донесла інформацію щодо виконання органами Пенсійного фонду України функцій з призначення, нарахування (перерахунку) та виплати пенсійних, страхових виплат, житлових субсидій па пільг. Також Оксана Миколаївна розповіла про зміни в пенсійному законодавстві та продемонструвала роботу відділ Пенсійного фонду.

Магістранти цікавилися особливостями роботи на державній службі, етапами працевлаштування та конкурсного відбору.

Варто відзначити, що формат проведення подібних навчальних занять формують у здобувачів високий рівень знань, якими має володіти сучасний конкурентоспроможний фахівець.

Зустріч була навчальною, інформативною, цікавою, корисною.

Дякуємо за плідну співпрацю! Працюємо і перемагаємо! Слава Україні!


Translate