Відбувся візит вельмишановних партнерів делегації з Університету економіки в Бидгощі WSG (Польща)

Відбувся візит вельмишановних партнерів делегації з Університету економіки в Бидгощі WSG (Польща)

Сьогодні, 10 липня 2024 року, відбувся візит вельмишановних партнерів НРЗВО «Кам’янець-Подільський Державний Інститут» делегації з Університету економіки в Бидгощі WSG (Польща) Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy у складі Філіпа Сікори, Канцлера університету; Світлани Кашуби, Декана до справ навчання і міжнародних процесів; Роберта Брудніцкого, Декана до справ регіональної співпраці Університету економіки в Бидгощі WSG (Польща).
Делегацію урочисто прийняв ректор Інституту Мар’ян Миколайович Тріпак Marian Tripak, к.е.н., доцент, Заслужений працівник освіти України, який ознайомив з особливостями індивідуального підходу Інституту до впровадження інклюзивного навчання та реабілітації, ознайомив з основними кейсами співпраці та соціально-психологічної підтримки молоді та уразливих категорій населення, ознайомив із діяльністю структурних підрозділів, подякував за багаторічну співпрацю. Співпраця з WSG розпочалась за ініціативи відділу міжнародних зв’язків, комунікації та інноваційно-наукової роботи Maryna Voloshchuk в роки пандемії та стійко підтримується в рамках спільних проектів культурно-освітніх, молодіжних та наукових.
На зустрічі делегація з Університету економіки в Бидгощі WSG ознайомилась з практичним досвідом та основними напрямами діяльності НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут», інтеграції молодих людей з інвалідністю шляхом навчання та працевлаштування, а також арт-терапії, адже відвідали неймовірну лабораторію Кирила Богданюка Кирило Богданюк Го Зпімі Безбарєрність Кирило та спробували створити власні картини у техніці енкаустика. Навчання в стінах НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» інтегрується з фізичною та професійною реабілітацією здобувачів освіти. Студенти та працівники НРЗВО КПДІ створюють та активно впроваджують волонтерські проекти та ініціативи.
Представники делегації ознайомились також з виробничою платформою, яка інноваційно впроваджується в діяльності Інституту. Під час зустрічі відбулось представників делегації та обговорили з Мар’яном Миколайовичем основні напрями співпраці в рамках проектів та ініціатив Університету економіки в Бидгощі WSG, Польського уряду та ЄС.
Після зустрічі в Інституті відбулась зустріч делегації з Університету економіки в Бидгощі WSG та НРЗВО КПДІ з представниками Кам’янець-Подільської міської ради – Дмитром Назаренком, заступником Кам’янець-Подільського міського голови з гуманітарної політики та Вадимом Мендограло, заступником Кам’янець-Подільського міського голови з міжнародної співпраці, які розповіли про основні вектори співпраці та проектну діяльність Кам’янець-Подільської міської ради.
Щиро дякуємо делегації з Університету економіки в Бидгощі WSG за неймовірну співпрацю, підтримку польського народу під час повномасштабного вторгнення, присутність та комунікацію. Сподіваємось на подальшу співпрацю та партнерство, спільні проекти.
Разом сильніші!


Translate