УВАГА, важливе оголошення: Наказ № 118 від 16 травня 2024 року “Про збільшення розмірів плати за навчання”

УВАГА, важливе оголошення: Наказ № 118 від 16 травня 2024 року “Про збільшення розмірів плати за навчання”

 УВАГА, важливе оголошення

                                                                         Шановні студенти та батьки!

       НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» відповідно до ч.7 ст. 73 Закону України «Про вищу освіту», ч. 7 ст. 73 Закону України «Про фахову передвищу освіту»,  Договору про надання освітніх послуг між закладом вищої освіти та фізичною (юридичною) особою, де встановлено, що виконавець має право змінювати розмір плати за навчання не частіше одного разу на рік, не більше як на офіційно визначений рівень інфляції за попередній календарний рік з оформленням додаткової угоди до даного договору, повідомляє про індексацію з 01 вересня 2024 року вартості навчання у 2024-2025 навчальному році  та наступних роках для здобувачів вищої та фахової передвищої освіти. (Наказ № 118 від 16 травня 2024 року Про збільшення розмірів плати за навчання)

  Індексація вартості навчання проведена на офіційно визначений рівень інфляції за попередній календарний рік, тобто в межах офіційно визначеного рівня інфляції Державною службою статистики України за 2023 рік, який становить 5,1%.

  Збільшення поточної вартості навчання є крайнім заходом, без якого в наступному навчальному році ми не зможемо забезпечити нормальне функціонування та якість освітнього процесу. Дякуємо вам за лояльне ставлення та підтримку в нелегкі часи!

  Детальний розрахунок зміни розміру плати за навчання  для студентів НРЗВО КПДІ та студентів ВСП КПФК НРЗВО КПДІ буде викладено в Додатковій угоді до Договору про надання освітніх послуг між закладом вищої освіти та фізичною (юридичною) особою.

  Для укладання додаткової угоди Замовнику (Здобувачу освіти) з 01 липня  до 15 серпня 2024 року необхідно звернутися до:

  • Фінансово-бухгалтерської служби Інституту (ОС Бакалавр, ОС Магістр)
  • Бухгалтерії Фахового коледжу ( ОПС Фаховий молодший бакалавр)

 При собі мати документ, що посвідчує особу.

Режим роботи: понеділок-  п’ятниця: з 9:00 до 17:00; обідня перерва з 13:00 до 14:00.


Translate