Круглий стіл в ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ: обговорення освітньо-професійних програм для удосконалення та розвитку

Круглий стіл в ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ: обговорення освітньо-професійних програм для удосконалення та розвитку

Круглий стіл в ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ: обговорення освітньо-професійних програм для удосконалення та розвитку.
16 травня 2024 року Відокремлений структурний підрозділ Кам’янець-Подільського фаховий коледж НРЗВО «Кам’янець-Подільський Державний Інститут» провів захід, що став справжньою платформою для обговорення освітніх програм. На заході були розглянуті освітньо-професійні програми, включаючи «Професійна освіта (за спеціалізацією «Цифрові технології») під керівництвом гаранта програми Михайлової Інни Анатоліївни, «Соціальна робота» під керівництвом гаранта програми Дужевої Олени Григорівни, «Психологія» під керівництвом Фаїн Альбіни Володимирівни, а також «Фізична культура і спорт» за участю члена робочої групи Ткачука Романа Олександровича.
Учасниками заходу були стейкхолдери, серед яких були представники Студентської ради, студенти, які здобувають фахову передвищу освіту та вищу освіту, а також науково-педагогічні працівники НРЗВО КПДІ.
Важливою метою було привернути увагу до особливостей, структури, змісту та переваг освітніх програм.
Під час обговорення освітніх програм було акцентовано увагу на їхніх перевагах та значущості для майбутньої професійної кар’єри студентів. Учасники висловлювали свої думки, ділилися досвідом та важливими аспектами, які варто враховувати при формуванні та вдосконаленні освітньо-професійних програм.
Подія, організована Гарбарець Іриною Алініївною, в.о. директора коледжу, Козак Раїсою Віталіївною, кандидатом філологічних наук, заступником директора з навчально-виховної роботи та Шевчук Наталією Станіславівною, доктором філософії (PhD), керівником навчального відділу НРЗВО КПДІ, за активною участю студентів і педагогічного персоналу, відіграла важливу роль у підтримці діалогу та співпраці між всіма зацікавленими сторонами, спрямованої на покращення навчального процесу та забезпечення високої якості освіти у Фаховому Коледжі.


Translate