День відкритих дверей у НРЗВО ” Кам’янець-Подільський Державний Інститут”

День відкритих дверей у НРЗВО ” Кам’янець-Подільський Державний Інститут”

День відкритих дверей у НРЗВО ” Кам’янець-Подільський Державний Інститут (ректор Marian Tripak).
Сьогодні, 15 травня 2024 року, в Навчально-реабілітаційному закладі вищої освіти “Кам’янець-Подільський державний інститут” відбувся День відкритих дверей, на який завітала учнівська молодь, представники Кам’янець-Подільської міської ради, педагоги, жителі Кам’янець-Подільської громади.
Для учнів шкіл було проведено екскурсію закладом, у стінах закладу учнівську молодь гостинно зустрічав ректор Інституту Тріпак Мар’ян Миколайович, к.е.н., доцент, Заслужений працівник освіти, який розповів про особливості закладу, перспективи навчання за ОС бакалавра і магістра, розвитку. Про особливості фахової передвищої освіти, навчання, розповіла Гарбарець Ірина Алініївна, в.о.директора ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ.
Студенти закладу презентували особливості освітніх програм за ОПС фаховий молодший бакалавр, ОС бакалавра і магістра.
Майбутні вступники мали можливість поспілкуватись з відповідальними секретарями приймальних комісій Оксаною Палилюлько Оксана Палилюлько (приймальна комісія для вступників за ОС бакалавра і магістра, НРЗВО КПДІ) та Тетяною Павловською (приймальна комісія для вступників за ОПС фаховий молодший бакалавр, ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ).
Для учнів був організований квест та частування.
На завершення відбувся Благодійний аукціон для збору коштів для потреб ЗСУ.
Дякуємо усім за присутність, запрошуємо на навчання!


Translate