29 квітня 2024 року відбулась гостьова лекція на тему «Акмеологічні підходи до професіоналізму науково-педагогічних працівників»

29 квітня 2024 року відбулась гостьова лекція на тему «Акмеологічні підходи до професіоналізму науково-педагогічних працівників»

29 квітня 2024 року в НРЗВО «Кам’янець-Подільський Державний Інститут» (ректор Мар’ян Тріпак Marian Tripak) відбулась гостьова лекція на тему «Акмеологічні підходи до професіоналізму науково-педагогічних працівників» за ініціативи кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т.Сосновської (в.о.зав.кафедри Ольга Столяренко, Факультет соціо-психологічної діяльності,реабілітації та професійної освіти, декан Оксана Палилюлько). Лектор – Світлана Калаур, доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності; керівник центру післядипломної освіти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.
Під час лекції було акцентовано увагу на основних концептах розуміння акмеології, напрямках та завданнях, видах «акме», а також видах професійного «акме». Лектор продемонструвала яскраві приклади «акме» в професійному розвитку людини, що стало предметом та об’єктом зацікавлення і обговорення серед студентів за ОС бакалавра і магістра 053 «Психологія» та за ОС бакалавра 231 «Соціальна робота». Світлана Калаур також виділила важливі компоненти професійного спілкування, окреслила роль різновидів професійної компетентності, умовах досягнення професійного акме тощо. На завершення лекції усім слухачам було продемонстровано фільм, який яскраво ілюстрував приклад професійного “акме”.
Щиро дякуємо шановній Світлана Калаур за високий професіоналізм, сучасний формат комунікації та організації взаємодії під час лекції, інноваційно-науковий матеріал та співпрацю. Бажаємо наснаги, професійних здобутків і неймовірних перемог у професійній діяльності.
Сподіваємось на подальшу співпрацю.


Translate