09 травня 2024 р. проведено практичне заняття на базі Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру зайнятості

09 травня 2024 р. проведено практичне заняття на базі Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру зайнятості

09 травня 2024 р. викладачами циклової комісії соціальних дисциплін, психології та фізичної реабілітації ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ Валентиною Загалевич, Тетяною Марчак, Мариною Квітінською, Геннадієм Кучеровим, за сприяння Психолого-педагогічного відділу НРЗВО КПДІ (СторожукН.Р.), у межах проведення навчальної практики з розбору виробничих ситуацій та викладання дисциплін соціального циклу (методика і технологія соціальної роботи, історія соціальної роботи) для студентів ІІ – ІІІ курсів спеціальності 231 Соціальна робота було організовано практичне заняття на базі Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру зайнятості. Психолог філії Наталія Ільєва провела захоплюючу екскурсією установою, розповіла про структуру служби зайнятості, її мету, завдання та основні напрямки діяльності, а також ознайомила з вимогами до працівника соціальної сфери.
Студенти відвідали офіс «Зроблено в Україні», який знаходиться у приміщенні філії. Вони дізналися про державні програми підтримки малого та мікробізнесу.
Андрій Боднар, начальник відділу кар’єрного консультування, розповів про основні напрямки роботи відділу, послуги, які можуть отримати шукачі роботи. Студенти мали змогу поспілкуватися з кар’єрними радниками.
Віталіна Ширяєва, консультант роботодавця відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцем, ознайомила молодь з роботою відділу, акцентувала на компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю, розкрила основні напрямки діяльності установи, провела екскурсію відділами Центру зайнятості, визначила перспективи працевлаштування соціальних працівників на майбутнє. Зустріч була навчальною, інформативною, цікавою, корисною. Щиро дякуємо за співпрацю!


Translate