08 травня 2024 р. у рамках заходів, присвячених Тижню циклової комісії обліково-економічних дисциплін

08 травня 2024 р. у рамках заходів, присвячених Тижню циклової комісії обліково-економічних дисциплін

08 травня 2024 р. у рамках заходів, присвячених Тижню циклової комісії обліково-економічних дисциплін ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ, викладачем облікових дисциплін Свиридою Ольгою проведено інтелектуальний турнір «Знавців бухгалтерського обліку».
Учасники турніру мали можливість обирати категорії «Теорія бухгалтерського обліку», «Інформаційні системи», «Облік грошових коштів», «Облік запасів», «Облік дебіторської заборгованості» та ін. , розв’язувати економічні ребуси, позмагатися в конкурсі «Дешифровка» тощо. Студенти продемонстрували високий рівень знань, креативність та кмітливість. Шість півфіналістів старанно виборювали своє право на перемогу, та у фінал потрапило лише три учасника турніру – Клівіцька Вікторія, Лобкова Діана, Мех Ольга. Місця фіналісти розподілили наступним чином:
І місце – Клівіцька Вікторія (група О-21),
ІІ місце- Лобкова Діана (група Ф-11),
ІІІ місце – Мех Ольга (група О-31).
Всі переможці нагороджені солодкими подарунками та сертифікатами.
Цікавим було також те, що і студенти, які щиро вболівали за учасників, також мали можливість взяти участь у обговоренні запитань та завдань турніру, та наприкінці гри отримали солодкі подарунки.
Щиро вітаємо переможців і тих, у кого перемоги ще попереду !!!


Translate