Інтерналізація НРЗВО в рамках міжнародного проекту DAAD

Інтерналізація НРЗВО в рамках міжнародного проекту DAAD

Інтерналізація НРЗВО “Кам’янець-Подільський Державний Інститут” (ректор Marian Tripak) в рамках міжнародного проекту DAAD ТРИВАЄ!
З 10 березня по 17 березня 2024 року учасники тренінгового курсу «Управління інтернаціоналізацією та німецько-українське академічне співробітництво», перебувають у м.Ганновер, Німеччина, навчаючись та ознайомлюючись з процесами інтерналізації в Ганноверському університеті імені Лейбніца (LUH). Серед учасників – керівник відділу міжнародних зв’язків, комунікації та інноваційно-наукової роботи НРЗВО КПДІ Maryna Voloshchuk, викладач кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської. 10 березня колектив Міжнародного офісу (IO) Ганноверського університету імені Лейбніца (LUH), який розробив даний тренінговий курс у рамках Програми DAAD «Управління інтернаціоналізацією та німецько-українським академічним співробітництвом» у межах Програми DAAD, гостинно зустрів учасників проекту.
11 березня, у День 1 стажування у кампусі Ганноверського університету імені Лейбніца (LUH), відбулось ознайомлення з університетом, системою німецької освіти, структурою міжнародного офісу університету, його завданнями, керівництвом структурних підрозділів міжнародного офісу. Після завершення навчання, учасники стажування ознайомились із містом та цікавими фактами історії і життя, та як місто допомагає українцям.
У тренінговому курсі беруть участь представники міжнародних відділів з усіх куточків України.
Дякуємо за неймовірну можливість розробникам проекту та організаторам. Бажаємо успіхів колегам!


Translate