Атестація педагогічних працівників ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж

Атестація педагогічних працівників ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж

27 березня 2024 року відповідно до Закону України «Про освіту» та Типового положення про атестацію педагогічних працівників, в НРЗВО Кам’янець-Подільський Державний Інститут організовано та проведено атестацію викладачів ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ.

Атестаційна комісія упродовж навчального року, за  затвердженими планами та  графіком роботи, вивчала педагогічну діяльність викладачів, які, згідно поданих заяв, проходили чергову та позачергову атестацію у 2024 році. Голови циклових комісій і члени атестаційної комісії перевірили стан навчально-методичного забезпечення дисциплін, з яких атестуються педагогічні працівники, визначили та проаналізували рівень навчальних досягнень студентів, ознайомилися із матеріалами участі  викладачів у науково-практичних конференціях різних рівнів, фахових конкурсах та з їхніми методичними напрацюваннями у міжатестаційний період.

Необхідною умовою проходження педагогічними працівниками атестації у порядку, визначеному законодавством, є підвищення кваліфікації. Усі педагоги, що атестувалися, своєчасно та у потрібному обсязі виконали цю умову.

Важливим етапом атестації стало формування атестаційних справ педагогічних працівників, підготовка атестаційних листів та подання до атестаційної комісії характеристик діяльності педагогічних працівників за міжатестаційний період.

Матеріали, подані викладачами коледжу  до атестаційної комісії, отримали схвальні відгуки її членів щодо їхніх успіхів у педагогічній діяльності та високого рівня підготовки до атестації.

За результатами вивчення діяльності педагогічних працівників атестаційна комісія І рівня шляхом відкритого голосування, прийняла рішення:

– присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» – 4 викладачам:

  1. ГАРБАРЕЦЬ Ірині Алініївні,
  2. ГУМЕНЮК Інні Миколаївні,
  3. ПАВЛОВСЬКІЙ Тетяні Юріївні,
  4. СТОРОЖУК Наталії Романівні;

– установити відповідність займаній посаді та присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії» вихователю – ВЕРБОВІЙ Аллі Анатоліївні;

– підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» – 11 викладачам:

  1. БАЧИНСЬКІЙ Олені Миколаївні,
  2. ДУДЧЕНКУ Володимиру Степановичу,
  3. ЗАГАЛЕВИЧ Валентині Леонідівні,
  4. КУЧЕРОВУ Геннадію Геннадійовичу,
  5. КУШНІР Людмилі Анатоліївні,
  6. ПРИСАКАРУ Володимиру Васильовичу,
  7. СИДОРУК Людмилі Миколаївні,
  8. СКРИПНИКУ Анатолію Юрійовичу,
  9. СЛОБОДЯНУ Володимиру Дмитровичу,
  10. ТИМКІВУ Андрію Олександровичу,
  11. ШЕВЧУКУ Олександру Володимировичу.

Щиро вітаємо викладачів Фахового коледжу із проходженням атестації і бажаємо міцного здоров’я, мирного неба над головою, творчого натхнення та успіхів у нелегкій, але необхідній справі формування особистості майбутніх фахівців.


Translate