Навчальна програма “Молодіжний працівник”

Навчальна програма “Молодіжний працівник”

Навчальна програма “Молодіжний працівник”
26-28 листопада 2023 року відбулось навчання у форматі он-лайну в рамках навчальної програми «Молодіжний працівник», що реалізуєтся Міністерством молоді та спорту України спільно з Всеукраїнським молодіжним центром та за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.
В навчанні взяли участь науково-педагогічні та педагогічні працівники НРЗВО “Кам’янець-Подільський Державний Інститут” (ректор Marian Tripak, к.е.н., доцент, Заслужений працівник освіти України), а саме: Оксана Палилюлько, к.істор.н., в.о.декана факультету соціо-психологічної дільності, реабілітації та професійної освіти; Наталія Сторожук, керівник Психолого-педагогічного відділу, а також колектив відділу Леся Данилевич, Марина Квітінська, Alina Royik; Алла Руман, викладач ВСП Кам’янець-Подільський фаховий коледж НРЗВО КПДІ; Maryna Voloshchuk, керівник відділу міжнародних зв’язків, комунікації та інноваційно-наукової роботи, а також працівник відділу Viktoriia Berezovska. Під час навчання учасники засвоїли нові знання та отримали роз’яснення щодо актуальних понять: BIG PIC молодіжної політики. Хто працює із молоддю в Україні? Молодь; Поняття молоді; Виклики і принципи молодіжної роботи; Форми роботи з молоддю; Типи молодіжної роботи. Дослідження у молодіжній роботі; Компетентності фахівців та фахівчинь по роботі з молоддю; Цикл молодіжної політики.
Участь молоді.
Також учасники в рамках навчальної програми провели власне дослідження та презентували його під час завершального заняття.
Щиро дякуємо за неймовірну комунікацію, чудовий матеріал та навчання, нові компетентності та співпрацю!


Translate