Міжнародна осіння школа «Лідерство, залучення та широка інклюзія в співпраці університетів та громад»

Міжнародна осіння школа «Лідерство, залучення та широка інклюзія в співпраці університетів та громад»

МІЖНАРОДНА ОСІННЯ ШКОЛА «Лідерство, залучення та широка інклюзія в співпраці університетів та громад»
У період з 30 жовтня по 3 листопада 2023 року відбулась Міжнародна осіння школа «Лідерство, залучення та широка інклюзія в співпраці університетів та громад» для студентів, здобувачів, молодих вчених, аспірантів, докторантів, дослідників, викладачів, представників професійних спільнот та громадянського суспільства. В Міжнародній осінній школі взяли участь науково-педагогічні працівники НРЗВО Кам’янець-Подільський Державний Інститут (ректор Marian Tripak, к.е.н., доцент, Заслужений працівник освіти України), колектив відділу міжнародих зв’язків, комунікації та інноваційно-наукової роботи (керівник Maryna Voloshchuk) та колектив Психолого-педагогічного відділу (керівник Наталія Сторожук). Основні напрями роботи осінньої школи: Широка інклюзія та залучення громад: соцієтальні виклики; Університети та інклюзія; Соціальна інклюзія та міграційні виклики сучасності; Діалог університетів та громад; Європейське глобальне лідерство. Роль освіти.
Осіння школа проводиться в рамках імплементації проєкту Центр досконалості Жана Монне «Європейські Студії соціальних інновацій в освіті»Jean Monnet Centre of Excellence ESSIE – 101085552 – ERASMUS-JMO-2022-COE та у синергії з проєктами напряму Еразмус+ КА2 «Університети-Громади: Посилення співпраці» 101083077 — UNICOM — ERASMUS-EDU-2022-CBHE та Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES)620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR.
Щиро дякуємо організаторам Школи Марья Нестерова та координаторам і авторам проектів, бажаємо миру, добра, процвітання та нових неймовірних заходів. Дякуємо за співпрацю!
Відділ міжнародих зв’язків, комунікації та інноваційно-наукової роботи


Translate