05 грудня 2023 р. у Міжнародний день волонтера в НРЗВО “Кам’янець-Подільський Державний Інститут” відбулася V Міжнародна наукова студентська конференція «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства»

05 грудня 2023 р. у Міжнародний день волонтера в НРЗВО “Кам’янець-Подільський Державний Інститут” відбулася V Міжнародна наукова студентська конференція «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства»

05 грудня 2023 р. у Міжнародний день волонтера в НРЗВО “Кам’янець-Подільський Державний Інститут“(ректор Мар’ян Тріпак, Заслужений працівник освіти України, кандидат економічних наук, професор кафедри фінансів, обліку та оподаткування ім. Сергія Юрія) відбулася V Міжнародна наукова студентська конференція «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства», яка вже вп’яте об’єднала молодь навколо актуальних проблем розвитку нашої країни. Конференція розпочалась з Хвилини мовчання для вшанування пам’яті тих, хто віддав своє життя, захищаючи Україну.
Приємно відзначити, що серед її учасників – представники закладів вищої освіти, міжнародних організацій, наукових та освітніх центрів Польщі, Ізраїлю, Італії, Румунії, Туреччини, країн ЄС, а також з усіх куточків України: Мукачева і Краматорська, Тернополя і Кривого Рогу, Дніпра і Хмельницького, Києва і Хортиці.
НРЗВО “Кам’янець-Подільський державний інститут” у черговий раз виступив науковою платформою, яка дає нашій молоді зробити перші кроки в науковій роботі, перевірити свої сили та здібності у економічних, соціо-психологічних і гуманітарних науках, висловити власне бачення на роль молоді у розбудові економіки та соціальної сфери України, яка, на жаль, переживає зараз дуже важкі часи.
У вітальному слові до учасників форуму ректор Мар’ян Тріпак акцентував увагу на важливості і актуальності конфереенцій для молоді, які покликані об’єднати талановиту молодь та їх наукових керівників навколо вирішення найбільш актуальних проблем та викликів науково-освітнього і соціально-економічного поступу Української держави. Не зважаючи на умови російської збройної агресії, жорстокої війни рф проти України та українського народу, ми маємо створити належні умови навчання і життя для молодих людей, адже від того, наскільки успішною буде їх фахова підготовка, наскільки вони будуть конкурентноздатними на ринку праці залежить майбутнє України. Мар’ян Миколайович передав найкращі вітання від Ігора МАРЧУКА, українського підприємця, політика, Народного депутата України 9-го скликання,Члена Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, голови підкомітету з питань взаємодії держави і бізнесу та інвестицій; голови Постійної делегації Парламентського виміру Центральноєвропейської ініціативи; голови Наглядової ради НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».


Translate