Щиро вітаємо випускників 2022

Щиро вітаємо випускників 2022

         В актовій залі НРЗВО «Камʼянець-Подільський державний інститут» 07 липня 2022 року  відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Відокремленого структурного підрозділу Камʼянець-Подільський фаховий коледж та Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Камʼянець-Подільський державний інститут. Привітати випускників зі святом прийшли керівники навчального закладу, викладачі,  батьки та друзі. Актова зала заледве змогла вмістити усіх бажаючих розділити радість випускового свята.

        До сценарію випускного свята органічно увійшли хвилина мовчання, присвячена Героям Майдану, героям АТО,  захисникам, полеглим під час виконання бойових завдань за державний  суверенітет та територіальну цілісність України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України, покладання квітів до меморіальної дошки нашого земляка-героя Романа Наглюка, який віддав своє життя за Україну,  креативне вітання від кураторів, музичний дарунок від бакалавра Володимира Шевчука, казкові подарунки від випускників та ще багато-багато цікавого.

     Путівку у доросле професійне життя отримали випускники  освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст за спеціальностями: 071 Облік  і оподаткування, 051 Економіка, 231 Соціальна робота;  освітньо-кваліфікаційного рівня  фаховий молодший бакалавр  за спеціальностями: 071 Облік  і оподаткування, 051 Економіка;  освітньо-кваліфікаційного рівня  бакалавр  за спеціальностями: 071 Облік  і оподаткування, 053 Психологія денної та заочної форм навчання.   

      За роки навчання всі студенти стали рідними, тому прощатися дуже важко. Кожне слово-вітання лунало від щирого серця та зі сльозами на очах. Випускників вітали:  кандидат економічних наук, професор кафедри інклюзивної економіки, кібернетики і компʼютерних наук, доцент, заслужений працівник освіти України, керівник-професіонал, виконуючий обов’язки ректора Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Камʼянець-Подільський державний інститут» Марʼян Миколайович Тріпак,

виконуюча обов’язки директора Відокремленого структурного підрозділу Камʼянець-Подільський фаховий коледж Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Камʼянець-Подільський державний інститут» Ірина Алініївна Гарбарець, які і вручили дипломи випускникам, куратор, виконуюча обов’язки заступника директора коледжу з АГР Ольга Іванівна Шморгал, батьки випускників  Леся Віталіївна Лавренюк та Світлана Вікторівна Воронюк.

     Наказ про вручення дипломів зачитали в.о. заступника директора Коледжу  з навчально-виховної роботи Раїса Козак та в.о. проректора Інституту Олександр Лаврук.

       Педагогічний і науково-педагогічний колективи навчального закладу докладали чимало зусиль, аби завоювати довіру студентів, разом з ними переживали невдачі й тішилися з перемог, а студенти, у свою чергу, віддячували своїми досягненнями й успіхами, які сьогодні репрезентовані державними документами про здобуття освіти.  Звучали побажання  натхнення, успіхів та перемог в обраній спеціальності,  здійснення у подальшому житті  усіх мрій.

     Отож, вітаємо з отриманням дипломів, шановні випускники! Нехай  ваші життєві шляхи рясніють добрими справами, а робота приносить радість і задоволення! Ми не прощаємося з Вами, а сподіваємося на подальшу навчальну співпрацю: очікуємо бачити ВАС з першого вересня 2022 року на студентських лавках для здобуття бакалаврського та магістерського освітніх рівнів  у НРЗВО «Камʼянець-Подільський державний інститут».


Translate