Оголошення: вакантна посада перекладач-дактилолог

Оголошення: вакантна посада перекладач-дактилолог

НРЗВО “Кам’янець-Подільський державний інститут” оголошує про наявність вакантної посади медичної сестри з дієтичного харчування.
Вимоги до кандидата:

Для перекладача-дактилолога – вища освіта першого рівня за ступенем бакалавра. Без вимог до стажу роботи.

Для перекладача-дактилолога II категорії – вища освіта першого рівня за ступенем бакалавра або вища освіта другого рівня за ступенем магістра. Стаж роботи на посаді перекладача-дактилолога – не менше ніж 1 рік.

Для перекладача-дактилолога І категорії – вища освіта першого рівня за ступенем бакалавра або вища освіта другого рівня за ступенем магістра. Стаж роботи на посаді перекладача-дактилолога II категорії – не менше ніж 2 роки.

Для перекладача-дактилолога вищої категорії – вища освіта першого рівня за ступенем бакалавра або вища освіта другого рівня за ступенем магістра. Стаж роботи на посаді перекладача-дактилолога І категорії – не менше ніж 2 роки.

Вільне володіння державною мовою (для громадян України) або володіння державною мовою в обсязі, достатньому для спілкування, ведення ділової документації та виконання професійних обов’язків (для іноземців та осіб без громадянства).

Попереднє проходження інструктажів, навчання та перевірки знань з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки.

Резюме надсилати на електронну пошту: Kp-peti@ukr.net
Або у паперовому вигляді, за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 13, телефон для довідок (03849) 3-26-51


Translate