Флешмоб “Знання — це твоя відповідальність!”

Флешмоб “Знання — це твоя відповідальність!”

31 травня 2022 року здобувачі вищої (фахової передвищої) освіти, викладачі, адміністрація НРЗВО “Кам’янець-Подільський державний інститут” та Відокремленого структурного підрозділу “Кам’янець-Подільський фаховий коледж” НРЗВО КПДІ долучилися до флешмобу “Знання — це твоя відповідальність!”.

     Даний захід було проведено відділом забезпечення якості освітнього процесу, акредитації та ліцензування напередодні літньої екзаменаційної сесії з метою популяризації цінностей академічної доброчесності, дотримання принципів інтелектуальної чесності, усвідомлення здобувачами вищої (фахової передвищої) освіти відповідальності за власні знання, а також попередження недоброчесних практик у навчанні.

 Оскільки, здобуваючи освіту, перед кожним студентом стоїть  вибір, який полягає в тому чи самостійно навчатися й опанувати чимало практичних навичок або ж спробувати хитрувати, створивши для себе лише шанси постійних розчарувань у майбутньому.

Шановні студенти, чесне навчання має свої переваги! Виховуйте відповідальність та самостійність, навички, які знадобляться Вам не лише під час навчання, але й в подальшому житті.

Пам’ятайте, що саме знання є запорукою успіху!  

        Дякуємо всім, хто долучився до заходу! Вдалої сесії!

 


Translate