СТУДІЯ КРЕАТИВНОЇ ОСОБИСТОСТІ УКРАЇНИ ІНТЕРВ̓Ю З Т.І. ГЕРАСИМОВОЮ

СТУДІЯ КРЕАТИВНОЇ ОСОБИСТОСТІ УКРАЇНИ ІНТЕРВ̓Ю З Т.І. ГЕРАСИМОВОЮ

22 грудня 2021 р. в НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» відбулась чергова зустріч з видатною особистістю у контексті роботи Студії креативної особистості України, яка створена для промоції українських креативних індустрій та розвитку креативного мислення у студентів інституту! Гостею сьогоднішньої зустрічі є креативна особистість нашого міста, активна, амбітна, прогресивна, ініціативна, енергійна, цілеспрямована, віддана та справедлива – Тамара Іванівна Герасимова, голова громадської організації «Кам’янець-Подільське міськрайонне товариство інвалідів», талановитий викладач нашого закладу та Людина з великої літери.

На зустрічі студенти інституту та коледжу дізнались детально про діяльність ГО «Кам’янець-Подільське міськрайонне товариство інвалідів», життєвий і професійний шлях Тамари Іванівни та посадові обов’язки головного бухгалтера, бухгалтера чи економіста на різних підприємствах; головного контролера-ревізора контрольно-ревізійного управління в Хмельницькій області, отримали поради практика-професіонала.

Тамара Іванівна розповіла про особливості роботи бухгалтера в Україні та Чехословаччині. Під час інтерв’ю студенти закладу дізнались про особливості професії педагога та роботи зі студентами, залучення студентства до роботи у громадській діяльності. До обговорення діяльності ГО «Кам’янець-Подільське міськрайонне товариство інвалідів», внеску Т.Г. Сосновської та Т.І.Герасимової в розвиток громадської організації у форматі онлайну долучились колеги, члени та добрі друзі ГО.

Студенти висловили бажання допомагати громадській організації, запропонували створити нові спільні ідеї і проєкти. Окрім професійної діяльності, молодь зацікавили питання про особисте життя і сім’ю Тамари Іванівни, підтримку рідних і допомогу у боротьбі за права людей з інвалідністю. Тамара Іванівна та студенти коледжу і інституту згадали значний внесок в розвиток ГО Тамари Георгіївни Сосновської та вшанували її пам’ять хвилиною мовчання, вічна їй пам’ять.

За допомогою додатку Mentimetr на запитання «Чи вірите Ви у те, що Тамара Іванівна Герасимова зможе відстояти права осіб з інвалідністю?» 100% аудиторії впевнені у тому, що під керівництвом Тамари Іванівни для Товариства настали часи перемог і розквіту. Тамара Іванівна поділилась із молоддю коледжу і інституту перспективами розвитку діяльності ГО, стратегіями та новими ідеями щодо розвитку організації.

На завершення зустрічі Тріпак Мар’ян Миколайович, в.о. ректора інституту, к.е.н., доцент, професор кафедри, заслужений працівник освіти України, подякував Тамарі Іванівні за плідну співпрацю, спільні проєкти, неймовірну роботу та щоденну боротьбу за права і повноцінну життєдіяльність осіб з інвалідністю у сучасному соціумі в умовах пандемії Covid-19. Мар’ян Миколайович вручив Тамарі Іванівні на згадку монографію «Віхи зростання: технікум-інтернат, коледж, інститут (1971-2021рр.)».

Студенти побажали Тамарі Іванівні міцного здоров’я, впевненості в своїх силах, незламного духу, спокою і добра у серці, родинного затишку, заслуженої шани і вдячності людей. Віримо, що завдяки діям Тамари Іванівни буде робитись усе можливе, щоб люди з інвалідністю якнайбільше залучалися до активного способу життя, отримували постійну та гідну допомогу у моральній, фізичній і соціальній реабілітації.


Translate