ІІІ Міжнародна наукова студентська конференція «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства»

ІІІ Міжнародна наукова студентська конференція «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства»

11 листопада 2021 відбулась ІІI Міжнародна наукова студентська конференція «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства» в НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

З вітальними словами до усіх присутніх виступили: Посітко Михайло Володимирович – Кам’янець-Подільський міський голова; Тріпак Мар’ян Миколайович – заслужений працівник освіти України, кандидат економічних наук, доцент, в. о. ректора Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут»; Гарбарець Ірина Алініївна – в.о. директора Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу; Гуменюк Ірина Леонтіївна, заступник директора з наукової, інноваційної та міжнародної роботи, к.е.н.;

Шкира Лілія Сергіївна – головний спеціаліст відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України; Куцик Петро Олексійович – доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки и техніки України, ректор Львівського торгівельно-економічного університету м. Львів; Грінько Алла Павлівна – член Науково-методичної комісії (підкомісія “Облік і оподаткування”) МОН України, доктор економічних наук, професор, декан факультету менеджменту Харківського державного університету харчування та торгівлі;

Кочубей Наталя Василівна – доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри менеджменту та інноваційних технологій соціокультурної діяльності; Тополян Рубен Михайлович – Голова Ради стейкхолдерів Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу; Amit Kumar (Аміт Кумар) – керуючий партнер та засновник AKG Global Support Services (OPC) Pvt Ltd, India; Бахмат Наталія Валеріївна, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри, заступник декана з наукової роботи та інформатизації освітнього процесу; Оксана Прокопишин, к. е. н., доцент, Львівський національний аграрний університет.

До конференції долучились науковці, професіонали-практики, голови молодіжного осередку, студенти з різних регіонів України та закордону.

Пленарне засідання відкрив Amit Kumar (Аміт Кумар), керуючий партнер та засновник AKG Global Support Services (OPC) Pvt Ltd, India. Тема доповіді: Education system in India (Система освіти в Індії). Свої доповіді на пленарному представили студенти закладів вищої освіти та Кам’янець-Подільський Державний Інститут: Боденчук Вікторія

“Молодіжна політика як загальнонаціональний пріоритет держави” (Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж); Гераймович Богдана – “SOCIO-PSYCHOLOGICAL REHABILITATION OF PERSONALITY: STAGES, TECHNOLOGIES, TECHNIQUES” (Національний університет біоресурсів і природокористування України); Камінська Вікторія – “Кібербулінг як соціальний феномен в сучасному суспільстві” (Західноукраїнський Національний університет); Мединська Катерина – «Вплив дистанційної форми навчання на ефективність педагогічної взаємодії в системі «вчитель – учень» фасилітатор діалогів, член Української спілки психотерапевтів, керівниця міжнародної благодійної організації «Українські серця»; Решетюк Олександр – «Маркетинг, PR і реклама в сучасному бізнесі» (Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж).

Під час пленарного засідання відбувались жваві та змістовні дискусії англійською та українською мовою. Щиро дякуємо усім доповідачам і студентам й викладачам Кам’янець-Подільського державного інституту та ЗВО України за неймовірні обговорення соціально-економічних, соціально-психологічних та соціокультурних проблем сучасності!

Секційні засідання ІІI Міжнародної наукової студентської конференції «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства» відбувались за напрямками:

ОБЛІКОВО-ЕКОНОМІЧНА ПОЛІТИКА В СУЧАСНИХ УМОВАХ (Організаційно-методичні аспекти обліку, аналізу та оподаткування, Digital-технології в економіці та соціальній сфері, Сучасна економіка очима молоді, Фінансовий менеджмент в умовах глобалізації економіки, Роль молоді у соціально-економічній трансформації суспільства, Електроенергетика: традиційна чи альтернативна, Стратегії інноваційного розвитку природничих наук: досвід, проблеми, перспективи) та

ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ, НАУКИ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА ПСИХОЛОГІЇ (Актуальні проблеми гуманітарних наук в сучасному полікультурному просторі, Соціально-психологічні технології розвитку особистості, Соціальна робота в контексті соціокультурних змін).

Під час обговорення студентська молодь пропонувала власні напрацювання та відстоювала точку зору щодо вирішення актуальних питань та проблем.

Щиро дякуємо усім учасникам за цікаві доповіді, інноваційні ідеї та вашу самостійність і цілеспрямованість у побудові власних науково-дослідних робіт! Дякуємо науковим керівникам за високий рівень підготовки та підтримки студентів! Сподіваємось на подальшу співпрацю!


Translate