Робота Студії Креативної особистості України продовжується!

Робота Студії Креативної особистості України продовжується!

Гарною традицією є зустрічі студентів НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» з визначними особистостями України, тому 5 жовтня 2021 року відбулася зустріч студентів із начальником штабу військово-морської бази, справжнім героєм України, командиром військових суден, справжнім сином рідної України, сучасним керманичем, вірним рідній землі і Україні та Людиною з Великої літери – Юрієм Івановичем Рудковським!

Під час інтерв’ю студенти інституту з перших уст дізнались від Юрія Івановича про особливості виконання військового обов’язку командира корабля та екіпажу військових кораблів, першочергові проблеми та питання ВМС ЗС України, особливості соціально-психологічної адаптації екіпажу корабля під час перебування на кораблі та під час шторму, отримали відповіді на питання щодо розвитку та побудови нових сучасних військових кораблів нашого флоту.

Особлива увага студентів та почесного гостя студії стала проблема анексії Криму та захоплення українських військових кораблів, виведення українських кораблів з окупованого Криму та модернізація кораблів ВМС ЗС України, питання Євроінтеграції та перспектив розвитку військово-морського флоту України, питання щодо навчання та служби у ВМС ЗС України, особливостей роботи у карантинний період.

Найщиріші слова привітання та подяки пролунали від натхненного ініціатора створення Студії Креативної особистості України, в.о. ректора інституту, к.е.н., доцента, заслуженого працівника освіти України – Тріпака Мар’яна Миколайовича, який поділився спогадами про анексію Криму, діяльності військових, які як справжні патріоти захищали територіальну цілісність держави та поставив цікаве запитання нашому гостю і вручив пам’ятні подарунки справжньому герою України – Юрію Івановичу Рудковському.

У режимі онлайну до Юрія Івановича звертались гості студії з різних регіонів України та обговорювали актуальні питання.

На закінчення зустрічі Юрій Іванович привітав усіх присутніх та Мар’яна Миколайовича з досягненням високого статусу навчального закладу – інституту та вручив Мар’яну Миколайовичу справжній штурвал корабля, як успішному командиру корабля під назвою «Кам’янець-Подільський державний інститут».

Студенти інституту вручили гостю студії пам’ятні подарунки.

Щиро дякуємо Юрію Івановичу за дорогоцінний час, відверті і щирі відповіді та досвід, дякуємо за те, що Ви, Юрію Івановичу, є вірним керівником та сином українського народу та за те, що разом з Вами, маленькими, але значущими кроками ми розвиваємось та міцніємо. Нам надзвичайно важливо та приємно почути від справжнього патріота, борця та легендарної особистості відповіді на запитання наших студентів та гостей. Ми пишаємось, що сьогодні мали розмову саме з Юрієм Івановичем, адже подвиг нашого гостя вражає та є прикладом для молоді. Бажаємо нашому гостю незламності духу, міцного здоров’я, мирного неба, успішних маневрів та тактик, подальших професійних успіхів та перемог!

Слава Україні! Героям Слава!

Робота Студії Креативної особистості України продовжується! Гарною традицією є зустрічі студентів НРЗВО...

Опубліковано Кам'янець-Подільський Державним Інститутом Вівторок, 5 жовтня 2021 р.

Translate